Bounty-is

Kokos og chokolade er på ingen måde en skidt kombination og i en hjemmelavet flødeis, er det næsten ikke til at stå for. Husk at bruge gode råvarer, da det kan smages i en frisklavet is.

Til ½ liter

4 pasteuriserede æggeblommer (2 bægre)

2 spsk flormelis

30 g mørk chokolade

2 spsk kokosmel

1/4 l piskefløde

Æg og sukker piskes hvidt og skummende. Chokoladen hakkes og blandes i æggemassen sammen med kokosmel. Fløden piskes til skum og vendes med æggeblandingen. Isen fryses i ismaskine og spises helst frisklavet og evt. med et par friske bær eller et stykke kage.

Bounty-is

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Dessert, Is. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>