Biksemad med østershatte

Vi kom hjem fra Mortens and hos svigerfar med en posefuld kogte kartofler og jeg havde et kilo østershatte liggende, som min kæreste købte med hjem fra Kvickly den anden dag, så jeg lavede en hurtig omgang biksemad til aftensmad. Jeg havde en lille rest vildtgrydesteg i overskud, så det røg også med på panden.

Til 2 personer

800 g kogte kartofler

400 g østershatte

Evt. 100 g kød

Soyasauce

Svampene skæres i tern og steges i olie på en hed pande i ca. 5 minutter. Giv dem en god sjat soya, så de får lidt smag. Steg kartofler i skiver, så de bliver brune og sprøde. Tilsæt evt. kød og svampene og varm det hele igennem. Smag til med soyasauce og server med ketchup og evt. et spejlæg og en skive brød.

Og forresten, så er biksemad bare overhovedet ikke fotogen mad. Beklager.

Biksemad med østershatte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Restemad, Stop spild af mad, Veganske opskrifter, Vegetaropskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>