Bagte tomater

Hvis du er kommet for skade at købe tomater på denne årstid, hvor de virkeligt ikke smager af noget (og helt sikkert på alle måder er en klimabelastning at producere og transportere), kan jeg anbefale at trylle lidt smag frem i dem ved at bage dem i ovnen. Lav dem når du alligevel har ovnen tændt, så du får bare en smule bedre klimasamvittighed.

Tomaterne halveres og lægges i et fad. De pensles med olie og drysses med krydderier. Brug krydderier der passer til den ret du serverer dem til. Jeg brugte til disse tomater urtesalt og rosmarin.

Halverede tomater med olie og krydderier

Bag tomaterne ved 200 grader i ca. 30 minutter. Server dem som tilbehør.

Bagte tomater

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Tilbehør. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>