Ærtehummus med løvstikke

l madmagasinet Mad! fandt jeg en opskift på ærtehummus, som jeg fik lyst til at prøve. Jeg lavede lidt om på opskriften, så ærterne blev mere fremtrædende og brugte en masse frisk løvstikke, der gav en rigtig lækker smag til hummusen.

En god portion

150 g kogte kikærter

150 g optøede ærter

1 spsk peanutbutter

1 fed hvidløg

½ dl olie

1 spsk citronsaft

1 håndfuld frisk løvstikke

Salt, spidskommen

Evt. en smule vand

Alle ingredienser køres til en ensartet masse i foodprocessor. Smages til med salt og spidskommen eller andre krydderier efter temperament.

Spis det som du spiser almindelig hummus; som pålæg, dip, i sandwich eller som her, sammen med stegte tigerrejer og ristet rugbrød.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Forret, Frokost, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Spreads, Veganske opskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>