5 kilo økologiske kartofler til fri leg

Jeg blev den anden dag kontaktet af Jysk Landbrugsrådgivning, på vegne af de økologiske kartoffelavlere. De spurgte om jeg havde lyst til at deltage i en madbloggerkomkurrence med økologiske kartofler, sammen med 8-10 andre bloggere. Jeg sagde naturligvis straks ja tak og har nu modtaget en kasse kartofler, som jeg har planer om at spise mig igennem i løbet af den næste uges tid.

Det er en del af kampagnen for økologiske kartofler, som kan følges på deres Facebook-side. Og præmien? En økologisk miniferie på Gram Slot. Nøj, det gad jeg godt vinde. Så jeg er allerede i fuld gang med at finde på ideer med kartofler. Mon ikke det bliver til mere end et indlæg i løbet af ugen? :-)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Alt det andet, Kartofler, Konkurrencedeltagelser. Bookmark the permalink.

3 Responses to 5 kilo økologiske kartofler til fri leg

  1. Pingback: Kartoffelsalat med fennikelpesto og grønne bønner | Fenjas Mad

  2. Pingback: Wannabe brændende kærlighed vegan style | Fenjas Mad

  3. Pingback: Kartoffelrøsti med rødbede | Fenjas Mad

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>